Honma Tokyo H Brush haar botox keratine

Botox maakt het haar niet steil maar hydrateert en herstelt de schade aan het haar door toevoeging van natuurlijke voedingsstoffen voor het beschadigde haar.

De H-Brush Botox Capillary lijn is een innovatief keratine behandeling systeem ontwikkeld voor alle haartypes, dat een hoog niveau van herstel biedt.

-H-Brush Botox steilt het haar niet maar hydrateert en herstelt de schade aan het haar door het beschadigde haar te voeden met zijn natuurlijke voedingstoffen.

-Het behandelt en zorgt voor een perfecte voeding voor de cortex, die zijn massa heeft verloren door eerdere chemische processen.

-Het wordt bereid met: keratine, dat de natuurlijke elasticiteit van het haar versterkt en herstelt; groene thee, een krachtige antioxidant die het haar tegen de dagelijkse blootstellingen beschermt en Pracaxi-olie en N-Acetyl-cysteïne, wat zorgt voor intense hydratatie van de lokken, sterker haar, betere uitlijning, glans en het elimineren van pluis. De natuurlijke micro-pigmenten in de formule voorkomt vervaging van het haar.

Geschikt voor Beschadigd haar - H-Brush is een capillair herstellend systeem, herstelt de zachtheid, proteïne en volume van het haar.

Dit product bevat geen “formaldehyde”.