Omdat krullen zeer uniek zijn per individu, is elke behandeling op maat gemaakt, afgetoetst op jouw noden en wensen. Coiffeur Soirée is erin gespecialiseerd om elk type Europese krullen te knippen en te verzorgen. Hierbij willen we ook vermelden wij gespecialiseerd zijn in Europese krullen en dus alleen werken met Europese krullen.
Voor afro/kroes haar verwijs ik jullie graag door naar mijn collega Martine van Curl Society. Zij heeft haar gespecialiseerd in het werken met kroeshaar en geeft jou het nodige advies in combinatie met de juiste producten.


Locatie: Oude Houtlei 2, 9000 Gent.
Telefoon: 0477942172

Voor je eerste bezoek bij Coiffeur Soirée raden we je aan om op het online bookingsplatform Salonkee de optie #CURLIES-SNIT+WASSEN-STYLING/DIFFUSE# te kiezen.
Dit is een totaal krullenpakket inclusief persoonlijk advies, plus een persoonlijke workshop zodat jij weet hoe je thuis je krullen het best kunt verzorgen en stylen met de juiste producten en technieken. We starten deze sessie met een persoonlijke adviesronde hoe je jouw krullen het best aanpakt. Na een overleg over de gewenste snit beginnen we met je krullen te knippen op droog haar. Vervolgens wassen we je haar met de nodige verzorgingsproducten. Dan pas begint onze persoonlijke workshop. Onze Curl specialist geeft je de uitleg over hoe je op de juiste manier je producten aanbrengt met de juiste krultechnieken. Zo leer je zelf om thuis je krullen te verzorgen en ben je klaar om door het leven te gaan als een fabulous curlyhead.